Creativiteit zit in je…

Naast mijn creativiteit en technische kennis te plaatsen in Slimdesk ben ik werkzaam voor een werkgever. Ik combineer de kennis van beide werelden om zo iedereen in beide werelden verder te kunnen helpen.

Iets wat altijd in mijn bloed heeft gezeten is mensen verder willen helpen. Dit zit niet alleen in mijn bloed, maar in het bloed van mijn familie. Waar kun je mensen beter in verder helpen dan in de wondere wereld van de IT, in die wondere wereld van websites, social media en alles wat we online maar kunnen vinden.

Websites heeft me altijd gefascineerd en nu nog steeds. De naam Slimdesk bestaat al erg lang en heb dit ooit met dit idee geregistreerd. Sinds het jaar 2020 / 2021 ben ik dit meer gaan uitwerken en wil ik dit simpelweg promoten en mensen verder helpen, zodat zij, wij of ik zelf een website, een visitekaartje kunnen neerzetten om online te promoten.

Op een creatieve manier online bezig zijn met een goed uitstralende website hoeft geen kostenplaatje te zijn, moet je geen zorgen geven, maar moet je meer ideeën geven.Wie zit er achter Slimdesk?

  • Wie zit er achter Slimdesk?
  • Waarom Slimdesk?
  • Wat is Slimdesk?
  • Wie is de eigenaar van Slimdesk?

Ik ben trots op het feit te mogen zeggen dat ik de eigenaar / bedenker ben van Slimdesk. Ik ben Erwin Piels. Een 35 jaar jonge creatieve duizendpoot in de wondere wereld van de IT. De wereld waarin het niet meer nodig is zelf het wiel uit te vinden. Naast deze wondere wereld ben ik trotse vader van twee prachtige zoontjes en heb ik een liefdevolle vrouw die mij ondersteund, adviseert en altijd voor me klaar staat.


Op een creatieve manier online bezig zijn hoeft geen kostenplaatje te zijn, moet je geen zorgen geven, maar moet je meer ideeën geven.


Laat direct een bericht achter…

Benieuwd wat Slimdesk kan betekenen. Wil je dezelfde dag nog reactie op je vraag of bericht. Laat direct een bericht achter en ik neem dezelfde dag contact met je op.

Erwin Piels.