Mijn visie / doel van Slimdesk

Het doel van Slimdesk blijft een veilige en toegankelijke website voor iedereen. Ik geloof in de moderne tijd, maar wel met servicegerichte en toegankelijke ondersteuning.

Uw bedrijf, jouw hobby of dat wat belangrijk is. Met de juiste kennis ervoor blijven zorgen dat iedereen een veilige, toegankelijke en goed uitstralende website kan hebben die je zelf kunt bewerken. U hoeft geen zorgen te maken over de lasten die erbij komen kijken. Die zijn voor Slimdesk.

Veiligheid

Het is een bijna onwerkelijk het doel te hebben ervoor te zorgen dat iedereen een website kan krijgen met veiligheid hoog in het vaandel. Dit is wel waarvoor ik Slimdesk heb opgericht.


Servicegericht blijven met 1 op 1 contact.

Jouw eigen veilige en toegankelijke website.

Bestaande klanten krijgen meer voordeel.


Bestaande klanten krijgen meer voordeel.

Het doel bij Slimdesk is ervoor te zorgen dat je als bestaande klant nog steeds voordeel kunt krijgen. Slimdesk is opgericht voor service met het oog op jouw blijven voorzien van gemak. Dit uit zich in voordelen voor bestaande klanten.

Zelf je website bewerken

Slimdesk groeit mee. Je kunt zelf de website beheren. Zelf je teksten aanpassen. Zelf nieuwe pagina’s maken, wijzigen en zelf je afbeeldingen wijzigen. Slimdesk ontzorgt je met de technische kant en de opzet van je site. Je kunt je focussen op wat voor jou belangrijk is. Zorgen dat jouw informatie overgebracht wordt bij jouw klant. Jij bepaalt tot in hoever jij iets van je website wilt weten.


Servicegericht

Slimdesk vind bereikbaarheid belangrijk. Dit op een manier die vele mensen nog steeds wensen. Bij Slimdesk komt u niet eerst bij een Servicedesk terecht of moet u eerst een lastig formulier invullen met allerlei vragen waarop u niet zit te wachten. Bij Slimdesk vind u simpelweg nog een telefoonnummer dat u kunt bellen wanneer het u uitkomt.

Wordt een telefoontje even niet opgenomen?
Kijk dan eens bij de sociale kanalen. Stuur een bericht middels Whatsapp, mail of verstuur een slim bericht met het contact formulier.

Bereikbaarheid

Binnen een dag reactie op uw bericht. Wellicht zijn niet alle vragen meteen te beantwoorden, maar vele wel. Wanneer u met een moeilijke vraag zit, kan dit voor Slimdesk een simpel antwoord zijn waarbij uw keuze makkelijker wordt.


Twijfelt u nog?

Neem vandaag nog Contact op.